Artikler
Hvalsø Løbet april 2011
Skovløberen 2014

Årsmøde Foreningen Hvalsøløbene

Kære alle

- hvad der Foreningen Hvalsøløbene? det er os der er bagmænd ved diverse arrangementer og som er en "officiel" frivillig forening. Formålet er at støtte op om løb i Hvalsø - dvs især Hvalsø Løbeklub  og  diverse arrangementer. Vi er p.t. ca. 30 personer.

Kom gerne med forslag og kommentarer - jeg vedhæfter diverse til jer der er interesserede

Dvs. medlemsliste, referat, regnskab.

 

Læs mere: Årsmøde Foreningen Hvalsøløbene

Regnskab og beretning 2017

Skriftlig beretning Foreningen Hvalsøløbene 2017

Foreningen Hvalsøløbene har haft vanlige arrangementer – dels sociale vinter- og sommerløb, Skovløberen - og så som det nye: Med stor succes har især Morten Harboe-Jepsen startet Hvalsø Cannonball løb op.

Også igen i år afholdt vi foreningens store trækplaster, Nytårsløb med stor succes. Ca. 550 primært lokale Hvalsø borgere, voksne og børn, deltog.

Niels-Jørgen Askirk står for mandagsløb med smukke afvekslende naturture (gør ikke så meget reklame for det, da der ikke må komme for mange løbere, ellers skal der søges tilladelser).

Økonomi løber rundt, de fleste af vore arrangementer er med brugerbetaling. Vi har en lille buffer, så vi har råd til et lille lager af klubtøjer, og til at fejre vores 25 års jubilæum i 2018.

Der er p.t. ikke planer om begynderhold.

Gitte Vincents

Formand for Foreningen Hvalsøløbene

Morten blev årets Musvåge

Hør evt. begrundelsen her

Selvfølgelig for bla. de foreløbig 27 marathon der er gennemført i år - og får at få Hvalsø Cannonball De 4 årstider sparket igang

 

Jubilæum!

Løbeklubben fylder 25 år den 1. april. Der er nedsat et festudvalg, så du hører snart nærmere, men sæt kryds ved 7. april! 2018

Kan du genkende nogen her:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så er der bagt 600 stk kransekager til Nytårsløbet