Nyhedsbreve
Hvalsø Løbet april 2011
Skovløberen 2014

Nyhedsbrev nr. 98 - november 2014

Så er sommertiden slut – og det er tidligt mørkt. Og efterårsvejret er også ved at være over os. Så frem med de lange tights, langærmede bluser og måske en løbejakke – og pandelampen og refleksvesten hvis det er mørkt.

Vi løber både onsdag og lørdag – også om vinteren. Vi starter kl 9:00 om lørdagen fra P-pladsen – og kl 17:30 om onsdagen. Om onsdagen er det  pandelampeløb fra P-pladsen. Se mere her.

I år bliver der også mulighed for en lysløjpe om onsdagen, hvor der er start fra Boligmæglerens parkeringsplads i Hovedgaden (ved Netto).

Desuden er der lidt intervalløb (10-20-30) om søndagen – se mere her.

Der er julehygge på P-pladsen lørdag d. 29. november kl 10 – glögg og andre varme drikke – æbleskiver med det hele – uddeling af Musvågen – hygge i hinandens selskab. Der opfordres til at man eventuelt planlægger sin løbetur, så man kan deltage fra starten. Husk varmt overtøj!!! Se mere her.

Der er Nytårsløb d. 31. december kl 10:00 fra P-pladsen – og der er allerede åbnet for forhåndstilmelding. Det gør det hurtigere og lettere for os alle sammen! Og det hele er ”Same procedure as last year!” Se mere her.

Vi plejer at have et socialt løb i begyndelsen af februar – nemlig Vinterhalv – er der nogen, der gerne vil stå for planlægningen? Ellers er Helle klar igen!!! Skriv en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil arrangere!

Og til marts er der igen begynderløb – med opstart den 22. marts og de næste 6 uger frem.  Så skulle de fleste gerne være klar til Hvalsø Løbet d. 10. maj – 5 eller 10 km! Der vil komme yderligere opslag på hjemmesiden og på vores Facebook-gruppe når vi nærmer os.

Sluttelig er der rykket lidt rundt på hjemmesiden. Og der er lavet en løbskalender, hvor der er lagt de løb ind, hvor vi måske kunne planlægge at tage flere af sted sammen. Se selv efter her!

Skriv til mig hvis du vil på listen som deltager til kommende løb – så lægger jeg dig på. Også hvis du finder et løb som DU synes ser spændende ud. Se mere her.

Ikke mere for nu – pas godt på jer selv på de fedtede veje og stier.......

Vi ses i farten

Pia

Nyhedsbrev nr. 97 - oktober 2014

Så bliver det blæst og regn – men ja hvad pokker – det handler jo bare om påklædning

Vi har haft en Skovløber – som løbsmæssigt var i top – men for få deltagere – næste år skal vi gøre vores bedste for at få mange flere med, så vi kan fastholde et kvalitetsløb som begivenhed i Hvalsø. Over 40 Hvalsøløbere gennemførte og både Lene J, Anne-Marie og Michael Gundman kom på skamlen – læs mere her

Tallin Marathon havde 10 deltagere fra Hvalsø – Pia C løb sit 30.(!!) Marathon – og Karsten Nør-P. i flot tid – læs mere her

Støt Brysterne løb arrangeret af KHIF fik næsten 400 deltagere – også med Hvalsø folk- resultaterne kan du finde her – flot tilslutning og arrangement

HVAD SKER NU

Allerede i morgen har Jystrup løbeklub 5 og 10 km – se her

Niels- Jørgen har fortsat mandagsløb

Søndagsløb?? Catarina og jeg vil efter efterårsferien mm satse på at lave et fast søndagsmøde kl. 10.30 så vi både kan sove længe og så tage en 5’er måske med 10-20-30. Er du interesseret?

Skal vi have noget der ligner julehygge så meld dig på banen …

Vores facebook side må gerne blive brugt lidt mere – husk der er frit slag for alle 

Vi ses i farten

Gitte

 

Nyhedsbrev nr 95 - august 2014

Så er sommerferien vel overstået for de fleste af os – og hverdagens rutiner begynder langsomt at indfinde sig. Og hvis løbeskoene ikke har været med i feriekufferten, så er det måske snart tid til at komme i gang igen.

Der har sommeren igennem været holdt fast i at løbe onsdag og lørdag fra parkeringspladsen, men fremmødet har dog været lavere end normalt. Men dejligt at så mange trodser både varme og ferie, og vælger at løbe sammen som de plejer.

I klubben har der – traditionen tro – været afholdt Sommerhalv, denne gang med start fra Lars og Jette. Det var en varm dag, hvor der blev indlagt badning i både Hvidsø og Avnsø undervejs. Bagefter var der fællesspisning hos Lars og Jette – arrangementet var velbesøgt med flere nyere ansigter, så det var en succes.

Der er planlagt Hvalsø Natur Tri søndag d. 31. august med start og mål ved Avnsø. Der er her tale om en svømmetur i Avnsø på 400 meter, derefter en cykeltur på 20 km, og som afslutning en løbetur på 5 km. Alt sammen foregår i skoven og både løb og cykling er på vores almindelige 10’er. Der er lagt lidt markering ud, hvor der kunne være risiko for at komme forkert.

MEN i dag d. 7. august er der ikke kommet mere end 7 tilmeldinger (6 personer + 1 hold) og det er ikke rigtig nok for at afholde det. Vi har besluttet at der skal være mindst 30 deltagere som er tilmeldte inden d. 16. august – ellers aflyser vi det! Der er trods alt en del mennesker involveret for at få det hele til at glide. Så hvis det er noget du gerne vil deltage i, så er det med at komme til tasterne og få dig tilmeldt. Arrangementet koster 25 kr. for singler og 50 kr. for hold, og tilmelding skal ske til Ann på mailadressen  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Af andre løb har i området kan nævnes SMUK kvindeløb d. 2. september, hvor vi er en stor flok der skal løbe og bagefter spise sammen på plænen. Sidste år havde vi en hel del vindere i forskellige kategorier!

Så er der Skovløberen d. 7. september, hvor der både er kvart, halv og hel marathon. Det er jo et af de store lokale løb, som starter og slutter nede i byen. Hvis du ikke vil løbe med, men alligevel gerne vil være en del af hele arrangementet, så mangler der altid en ekstra hjælper. Se hvordan du gør det her.

Ellers er det jo bare at håbe på en fortsat god sensommer med mange gode løbeture i det danske land!

Vi ses i farten

Pia

Nyhedsbrev nr. 96 - september 2014

Der er mange muligheder for løb. Ikke mindst på søndag d. 7.september, hvor Skovløberen igen løber af staben. Der er mulighed for  ¼, ½ eller hel Marathon. Tilmelding mulig på dagen i Hvalsøhallen. Se mere på www.skovløberen.dk  Der er fællesspisning i Hvalsø Spisehus kl 16.30 for alle løbere, heppere og hjælpere. Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Et par lokale løb mere der skal nævnes:

Den 8. september kl. 18.30 har en 9. klasse på Kirke Såby skole arrangeret et 5 km løb rundt i Kirke-Såby. Deltag og støt det gode tiltag. Start og mål på Kirke Såby skole. Det koster 20 kr. og overskuddet skal gå til klassens tilmelding til Eremitageløbet. Se mere her.

Støt også brysterne i Lejre ved at deltage i løbet den 4. oktober kl. 10.30. Løbet er et familieløb med kvinderne i fokus. Der er  powerwalk, eller løb 2, 5 eller 10 km . Det hele starter fra Kropladsen i Hvalsø. Der bliver lidt fest i gaden med musik og overskuddet går til Kræftens bekæmpelse.  Se mere her.

Det var også kvindernes dag 2. september hvor der var Smuk kvindeløb i Roskilde. Også en smuk solskinsaften og tur, hvor rigtig mange fra Hvalsø deltog. Lene Jacobsen fik en flot samlet tredjeplads på 10 km ruten.  Se mere fra løbet og resultater her

Ellers er der jo de faste løbe tider onsdag og lørdag. Der er så kommet et nyt tiltag, hvor Niels Jørgen Askirk på mandage arrangerer løbeture rundt i lokalområdet af for de fleste ukendte ruter. Se mere på hjemmesiden eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ses i farten

Mogens Hedengran

Nyhedsbrev nr. 94 - maj 2014

Kære Alle

Foråret giver os som vanligt den flotteste skov…. Men nu har vi fået regn nok!

Vi afholdt endnu et godt Hvalsøløb – næste gang er til nytår – seher

Det sociale sommerløb (5-21 km) for de der ikke er på ferie bliver 27. juli hos Jette og Lars Karlsen – mere følger: reserver dagen

Smuk kvindeløb – meld dig nu, mens der stadig er t-shirts i alle strher

På søndag d. 18. maj vil flere fra Hvalsø deltage i Cph Marathon – og nogen af os bare som tilskuere J bemærk den gode app, hvis du vil følge dem du kender

Facebook – vi har en åben gruppe Hvalsø Løbeklub – her kan du søge løbekammerater og lave aftaler mm – alle er velkomne og den er kun god, hvis den bliver brugt af mange

På hjemmesiden slår jeg de mange løbsreklamer jeg modtager op – bl.a har Tølløse snart slotsløb se her – et nyt løb i Sagnlandet se her

Vi har droppet børneløb og begynderhold i år.  Vi mangler nok nyt ungt engageret ”blod”.  Sidder du derude og tænker, det er ærgerligt, og vi kunne i øvrigt også godt tænke os noget helt andet – så råb op – flere af os vil gerne bistå, men ikke være ansvarlige.

Det kan jo også være at bl.a. jeg har svært ved at tænke nyt. I hvert fald er kræfterne ikke de samme…. Og løbeevnen er heller ikke som den har været … men det er dog ikke rollator endnu

Bedste forårshilsner

Gitte

Nyhedsbrev

Ønsker du at være med medlem af Hvalsø Løbeklub eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.
captcha