Skip to main content

Indbydelse til sommerløb 2019

Lørdag den 3. august kl. 9.00


Igen i år afholder Hvalsø Løbeklub sommerløb for de, som ikke er på sommerferie, og som har lyst til at deltage i et socialt løb med mulighed for fællesspisning efterfølgende. Jette og Lars Karlsen inviterer indenfor i haven på Skovridergården midt i Storskoven.

Start på Skovvej 40, 4330 Hvalsø (pos. 3 på kortet)

kort


Du kan tilmelde dig halvmaratonruten, 15 km, 10 km rute (og 5 km, hvis der er kunder til det).

Efter løbet er der fællesspisning med brunch, kaffe, juice m.m. Vi håber på det gode vejr. Vi spiser, når alle er i mål – der er ikke mulighed for bad.

Det koster kr. 27,- pr. person, hvis du ønsker at blive til brunch. Du kan sagtens deltage i løbet uden at deltage i fællesspisningen.

Tilmelding og betaling til Gitte Vincent på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobile Pay 69422 (Hvalsø Løbeklub) OG JO DER ER KUN 5 CIFRE TIL MOBILE PAY NU... eller overfør til konto  9011 6500774558.

Oplys, hvilken distance, du vil løbe. Samt om du ønsker at deltage i fællesspisningen. Fortæl også hvis du har lyst til at medbringe en kage – selvom der er brunch på menuen, kan vi sagtens spise kager.

Vi ses i farten
Gitte
gruppebillede
Tilmeld dig nyhedsbrev!
Bliv medlem af Hvalsø Løbeklub!