Tips

Søg på hjemmesiden

Mandagsudflugter 2017

Den lyse tid nærmer sig, ligesom årets mandagsudflugter, som starter den 13. marts.

Næsten hver mandag kl. 17:00 henover sæsonen, vil der være forskellige ruter.  Ruterne vil mest være i Lejre kommune, men der vil også forekomme ruter uden for kommunen. Der vil blive løbet på stier, grus og skovveje. Asfalt vil som regel forekomme på ruterne, men vil være minimeret mest muligt. På et par af ruterne vil korte ”off trail” passager kunne forekomme.

Tilmeldte vil modtage en infomail om mandagens rute, senest dagen før og der vil ofte være mulighed for fælleskørsel.

Igen i år vil der være lidt ændringer i aktiviteterne.

For at kunne være med, skal man kunne løbe:

  • 10 km med 5:45- 6:00 min/km
    eller
  • 9 km med 6:15-6:30 min/km
    eller
  • løbe med gåpauser 6-7 km på 1 time.

10 km gruppen. Der løbes mellem 9 og 11 km km. Guiderne i år vil være Flemming, Tom, Carsten, Lars M, Lars K, Sussie eller Niels Jørgen.

8 Km gruppen. Her løbes mellem 8 og 9 km. Her vil Jytte, Hanne og Maibritt være kortholdere, der er plads til flere!

Løbe/gå gruppen. Gruppen løber og går mellem 6 og 7 km. Det aftales mellem de tilmeldte, hvor langt der løbes og traves i denne gruppe.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt og derfor har modtaget en opstartsmail i denne uge, men gerne vil tage med på udflugt, skal du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I mailen skal du skrive hvilken eller hvilke gruppe(r) du gerne vil have info om aktivitet.

Pinseløb

pinselob


I år vil vi være tilbage med en 16 km rute til Pinseløb mandag den 5. juni, med start fra Munkholmbroen. Jagtstartens første starttid bliver kl. 9:00. I år vil der være lidt mere kaffe og kage end sidste gang, så det er ikke en undskyldning, for ikke at deltage. Mere info senere.

Vi ses i farten

På guidernes vegne.
Niels Jørgen

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular