Start
 
Hvalsø Løbeklub
Vi ses i farten
Lige nu: Nytårsløbet
 

Søg på hjemmesiden

Træning

Løb i Hvalsø Løbeklub

Kom godt i gang

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 op og tilbagelægger fra 5-20 km. Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange, så henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med. Alle nye er velkomne.
 

Generelle regler

 • Løbsdage offentliggøres på facebook, klubbens netværk etc.
 • Deltager- og resultatliste findes på hvalsoe-loebeklub.dk/cannonball , hvor tilmelding også kan ske.
 • Der løbes på en af de to opmålte strækninger (flere ruter kan komme til), eventuelt en kombination. Løbet er GPS opmålt til min. 7,07 km plus 1% pr. omgang og dermed i alt 42,195 km plus 1% (marathon) og 21.08 km plus 1% (halvmaraton).
 • Alle deltagere skal løbe samme rute, som er offentliggjort af arrangøren inden start. Ruten må ikke ændres undervejs, medmindre force majeure (fx væltede træer, isdannelse eller trafikuheld) nødvendiggør en ændring umiddelbart inden eller under løbet.
 • Der skal være min. 3 tilmeldte til marathon som har intention om at gennemføre en marathon. Hvis dette ikke er opnået, kan løbet blive aflyst. Andre strækninger kan blive gennemført.
 • Der er ikke mulighed for at starte tidligere end det officielle starttidspunkt.
 • Følgende er gældende:
  a. Løberen er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid.
  b. Uret må ikke stoppes undervejs.
  c. Urets autopause-funktion skal være deaktiveret.
 • Alle som løber andre strækninger end marathon og halvmaraton er omfattet af de samme regler.

 

Regler for Klub100

Marathonløb gennemføres kun, såfremt der er min. 3 marathonløbere til start med intention om at gennemføre, hvorefter løbet tæller officielt til Klub100 statistikken, hvis min. 3 gennemfører.

Derfor løber jeg i Hvalsø Løbeklub

"Jeg har brug for aftaler: så kommer jeg afsted - møder dejlige mennesker- over årene store løbeoplevelser fra den første 5’er til kvindeløb i København til Marathon i New York. Det vigtigste er at komme ud året rundt og holde løbebenene igang. Håber jeg stadig kan,når jeg bliver 80!"
Gitte Vincents
Nytårsløbet
"Jeg løber i Hvalsø løbeklub, fordi jeg får nogle fantastiske oplevelser med de dejligste mennesker."
Charlotte Nylander
Cannonball
"Jeg løber i Hvalsø fordi det er dejligt uformelt - et sted hvor der er plads til alle, og hvor jeg har mødt nogle pragtfulde mennesker som gør, at jeg bliver hængende. Derudover, så skal vi jo ikke glemme, at vi den mest vidunderlige skov at løbe i."
Helle Pedersen
Vinterhalvmarathon
"Jeg startede i løbeklubben fordi det så meget sjovere og motiverende at løbe med andre, så tak Finn for at trække mig med."
Lars Karlsen
Sommerhalvmarathon
"Jeg løber, fordi det gør mig glad 🙂"
Jette Kongstad
Sommerhalvmarathon
"For mig er løbet en rigtig god måde at forene velvære, nydelse og samvær med andre ligesindede. Det er dejligt, at bevæge sig i naturen og få noget på opleveren samtidigt med at kunne nyde samværet med gode løbekammerater. Løbet stimulerer også mit konkurrencegen. Vi ses i farten."
Morten Harboe-Jepsen
Cannonball

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.