Start
 
Hvalsø Løbeklub
Vi ses i farten
Lige nu: Nytårsløbet
 

Søg på hjemmesiden

Træning

Løb i Hvalsø Løbeklub

Kom godt i gang

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 op og tilbagelægger fra 5-20 km. Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange, så henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med. Alle nye er velkomne.
 

Hvem er vi

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 som tilbagelægger fra 5-20 km.- Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange. Henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med.
 

 

Hvornår er man medlem af Hvalsø Løbeklub


Når man melder sig til at få nyhedsbrev på hjemmesiden. Det er gratis. Alt arbejde er frivilligt og ulønnet. Husk at skrive du kommer fra Hvalsø Løbeklub, når du deltager i løb - Det er langt nemmere at lave resultatlisterne bagefter.Træningstider

      Vi mødes på P-pladsen på Skovvej ved indkørslen til Storskoven fra Hvalsø By. Vi løber i flere grupper, der løber løst aftalte hastigheder og distancer (Se eksempler på ruter ved at klikke på løberuter i menuen øverst), ofte på tilbagevendende ruter på kuperede skovstier. Men vi er uorganiserede - så spørg dig frem. Læs mere om hvad og hvor vi træner hvilke dage under
Træningstider

Klubtøj

      Vi har selv designet klubtøjet. Se udvalget og bestil under
Klubtøj
 

Derfor løber jeg i Hvalsø Løbeklub

"Jeg har brug for aftaler: så kommer jeg afsted - møder dejlige mennesker- over årene store løbeoplevelser fra den første 5’er til kvindeløb i København til Marathon i New York. Det vigtigste er at komme ud året rundt og holde løbebenene igang. Håber jeg stadig kan,når jeg bliver 80!"
Gitte Vincents
Nytårsløbet
"Jeg løber i Hvalsø løbeklub, fordi jeg får nogle fantastiske oplevelser med de dejligste mennesker."
Charlotte Nylander
Cannonball
"Jeg løber i Hvalsø fordi det er dejligt uformelt - et sted hvor der er plads til alle, og hvor jeg har mødt nogle pragtfulde mennesker som gør, at jeg bliver hængende. Derudover, så skal vi jo ikke glemme, at vi den mest vidunderlige skov at løbe i."
Helle Pedersen
Vinterhalvmarathon
"Jeg startede i løbeklubben fordi det så meget sjovere og motiverende at løbe med andre, så tak Finn for at trække mig med."
Lars Karlsen
Sommerhalvmarathon
"Jeg løber, fordi det gør mig glad 🙂"
Jette Kongstad
Sommerhalvmarathon
"For mig er løbet en rigtig god måde at forene velvære, nydelse og samvær med andre ligesindede. Det er dejligt, at bevæge sig i naturen og få noget på opleveren samtidigt med at kunne nyde samværet med gode løbekammerater. Løbet stimulerer også mit konkurrencegen. Vi ses i farten."
Morten Harboe-Jepsen
Cannonball

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.