Nyheder

Søg på hjemmesiden

For den ene har løb været livets krydderi. For den anden er det bedste ved at løbe, at hovedet tømmes for tanker, planer og bekymringer. Men hverken Gitte Vincents eller Mai Klærke Mikkelsen var fødte løbere. Her fortæller den afgående og den nye formand for Hvalsø Løbeklub om deres egne veje til løb og om deres tanker om løbeklubben.

Tekst og Foto: Bodil Jessen

Så er vi klar til Hvalsø Løbeklubs Corona-venlige-nytårsløb: "The Mystical Magical Tour 2020"

Det er et nytårsløb for Hvalsø Løbeklubs aktive løbere - på ruter i skoven omkring Avnstrup - om formiddagen den 31/12-2020.

Tilmelding er lukket nu og vi har lavet 7 hold med hver deres holdleder.

Løbet er et løb i grupper af max. 10 deltagere. Der er et begrænset antal pladser, så vi har desværre kun kunne imødekomme tilmeldinger fra Hvalsø Løbeklubs aktive løbere - ikke familier og løbere fra andre klubber. Det satser og håber vi på at kunne igen den 31/12 i 2021!

Holdlederne er markeret med gul i hver gruppe: de møder jer ved gruppens startsted på det skrevne tidspunkt (SE ØVERST I SKEMAET NEDENFOR) og har lidt informationer med til jer, samt lidt forsvarligt pakket godt til ganen efter endt løb.

Hold 29.12B

Vi glæder os til at løbe sammen; i grupper hver for sig. Og understreger at - foruden henstilling til alle gældende forholdsregler om afstand, hygiejne, forsamling og retningslinjer ift udendørs idræt - nytårshatte og udklædning er selvfølgelig velkomment!


For alle andre løbere - familier og jer fra andre klubber - vi ses forhåbentlig den 31.12.2021.

Rigtig godt nytår!

 

 

 

Guidet rundvisning med Stifteforvalter oberst Søren Bo Bojensen lørdag den 5. september kl. 12-13.45

Kære Løbevenner,
Vi går foråret i møde, og de vidunderlige guidede mandagsløbeture i det smukke omkringliggende landskab, starter.

Jeg har de sidste par år guidet jer fra Fristrupvej rundt i Aastrup Skov og omkring Aastrup Kloster, og jeg har i den forbindelse kort fortalt om klosterets historie. Sidste års løbetur inspirerede mig efterfølgende til at arrangere en guidet tur i klosteret.

Charlotte 100 flyer
Kom og fejr Charlotte Nylanders halvmarathon nr. 100 - starten går kl. 9.30 lørdag d. 28. marts i Avnstrup. Ruten er på ca. 7,1 km og man kan løbe fra 1 til 7 omgange - der er også mulighed for powerwalk.

Stort depot med vand, sodavand, kaffe, slik m.m.

Klubbens medlemmer inviteres til en løbetur i Mølleskoven og Merløse skov.
Ruter på ca. 21 km, 15/18 km, 10 km og 5 km. Ruterne er de samme som tidligere år, og vil være en blanding af skovveje, grusveje, markveje og asfalt, og de vil være lettere afmærket.

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular