Nyheder

Søg på hjemmesiden

Endnu et socialt arrangement for klubbens medlemmer.

Sommer- og vinterhalv, nisseløb og julefrokost.. Nu prøver vi noget nyt.

Vi skal udfordres på andre sider af os selv. Så vel mødt til klubbens MINI-TRI søndag den 14. August kl. 10.


Starten går naturligvis fra bredden ved Avnsø, hvor vi springer fornøjede i den skønne sø, der har ligget her siden istiden. Svømmeruten på den godt 400 m. vil være markeret, tydelige med bøjer hvor der skal vendes.

Feltet vil være fulgt af to kajakker samt en livredder, således vil alle være under opsyn og sikkerheden i top.
Herefter er det op til første skift, hvor din cykel - hvad end det er en toptunet MTB eller en rusten havelåge- ligger parat og venter på dig. Cykelruten er på 20 km og snor sig gennem hvalsøløbets vanlige 10er to gange. Sidst men ikke mindst sendes du ud på en hurtig 5er - igen en rute du kender til tåspidserne.

Der vil naturligvis være et vist niveau af professionalisme over arrangementet: Vi udleverer startnumre og holder styr på tiden når du kommer i mål.
Der vil også være et minimumaf markering af ruten, og væske samt frugt i mål.
Søbredden byder på picnicborde og ildsted, så vi afslutter naturligvis arrangementet med frokost i det fri. Hvordan denne del kommer til at foregå er endnu uvist..Det må i have til gode når den endelige invitation kommer!

Da vi gerne vil have så mange deltagere som muligt med i arrangementet, vil der være mulighed for at tilmelde sig individuelt til den hele distance, samt at tilmelde sig på et stafet hold. På stafet holdet kan man frit vælge om man vil være to eller tre personer på holdet.".


Vi håber denne lille teaser har fanget din interesse! Reserver dagen allerede nu. Vi hører gerne fra dig hvis du har spørgsmål eller gode indspark.


Vi samler gerne forhåndstilmeldinger ind - også på deltagere som gerne vil indgå på et stafethold.

Hilsen tri-holdet:
Kenneth, Kristian, Pia og Ann

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular