Julefrokost i Hvalsø Løbeklub afholdtes lørdag 26/11 2011.12.01

Som optakt til aftenens fest var der lørdagsløb i skoven - med løbeglade menesker, der efter endt løb indtog varm kaffe, the, cacao og småkager i den kolde skov.

Omaftenen mødtes 39 festparate mennesker i multisalen - damerne (pånær Lone Askirk)havde medbragt et yndigt billede af sig selv som lille - og efter en del strabadser lykkedes det alle mændene at lokalisere de lidt mere runde og voksne damer på billedet.

 

Aftenens menu blev leveret af Kr. Såby Forsamlingshus - retterne var udvalgt af festudvalget, der havde kæmpet en brav kamp om at vælge de retter, de hver især mente, var de bedste.

Hvem har ikke altid drømt om at få svinekæber - øf,øf - det hele smagte godt, og der blev lagt en solid bund, hvorpå der blev skyllet juleøl, rød-og hvidvin nedover.

 

Under middagen var der festlige indslag - nærmest "last procedure as every year"; for det ville ikke være en "rigtig" julefrokost i Hvalsø Løbeklub, hvis ikke der var formandens beretning om året, der gik (ved stand-in formand Kristian Husted); der var uddeling af Musvågen ved Mette Mariegaard, der til dagen havde lavet en smuk, ny og opdateret ramme til Musvågen, så man kan være bekendt at hænge den over sin seng i soveværelset. Musvågen gik til Lone Askirk, for hendes gentagne støtte og hjælp i årets løb ved diverse arrangementer - både på det kulinariske område, med levering af kransekager, samt hendes støtte og hjælp til løbsarangementer. Herefter var der diverse festlige indslag, hvor deltagerne efter en nøje koreograferet rækkefølge pludselig efter et horn blev sat i gang, rejste sig og råbte alle mulige mærkelige ting (en selskabsleg, man skal deltage i for at forstå, hvad den gik ud på). Så kom turen til årets klods - modtageren havde ikke mulighed for at deltage, så et filmhold var taget ud for at overraske ham - det blev til en fornøjelig video, man kan se på .......). Det blev afsløret, at modtageren af Klodsen var Finn Malmos, som fik den overrakt af Lars Juncker. Begrundelsen for at modtage klodsen var et utal af vildfarelser i skoven, direkte snyd ved Parkstafetten, der blev løbet usandsynlig hurtigt, samt adskillige snublerier over grene, stubbe o.lign. i skovbunden. Modtagern mente ikke, han havde kvalificeret sig til prisen - men fik den gjorde han nu alligevel. Under middagen blev vi underholdt af Eva Duo, i år ved Eva og Carsten - der var lidt tvivl om, hvorvidt det var Eva Solo eller Eva Duo; men en duet blev det, og alle sang lystigt med.

Til slut var der uddeling af julegaver fra under det store juletræ - 5 personer var heldige at få julegaver, og det viste sig søreme, at det var næste års festudvalg!! (De glemte at tage deres julegaver med hjem, hvorfor mon det??)

 

Efter endt indtag af mad, blev der linet op til dans, og så gik det ellers løs i 3 timer, hvor dansegulvet nærmest var rødglødende af folks quick-step og stiletter. I tre timer dansede vi til orkestret "Spil for Galleriet", der leverede det ene hotte dansenummer efter det andet.

Tak for det!

Der blev drukket lystigt, der var gang i baren, og da festen ebbede ud ved 01.30-tiden, var der i løbet af den næste times tid kun et træt men tilfreds festudvalg tilbage, der skrabede aftenens fest i skraldeposer.

 

Vi glæder os allerede til næste års julefest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Eva Kocsis