Nyheder

Søg på hjemmesiden

 

De 25 fremmødte fik en sjov og anderledes motion aften i skoven. Vi havde inviteret Tølløberne som stillede med et godt lille hold og en enkel var fremmødt fra Hvalsø orienteringsklub, resten var vores egne løbere. Efter en kort intro på parkeringspladsen løb vi til legepladsen på P Olsensvej, her skulle vi løbe balancegang.

Når eller hvis vi tabte balancen, så var det ned og ligge i planken i 10 sek. og så op igen. Ca. 500m længere fremme ad P Olsensvej, løb vi ind i krattet ( ad en sti, som nok ingen normalt ser) og kom ud på Alabastvej, her var der nogle nye udfordringer med skovfitness, bl.a. myre kravling!! Nå videre frem ad næste sti i krattet og lige pludseligt var vi midt på Kvandrupvej. Her skulle vi øve os i at løbe i fast takt, så med dirigenten forrest krydsede vi skovvejen og ad næste sti ned til Søndersøvej og frem til gærdet til Elverdamsdalen. Denne del er perfekt til, at øve op og ned løb. Efter et par ture gik det over stok og rødder tilbage til P pladsen. 1:15 time og 3½km – phu ha!! Men vi smilede alle sammen.

Ned til skolen og få en velfortjent forfriskning, mens Lærke og Stefan fortsatte deres smittende snak om trailløb, viste div. udstyr frem og inviterede os til at deltage i deres næste event i Boserup skoven d. 23 juni kl. 14:00.

Link til Lærke Raus hjemmeside www.raumove.com

Til deres hygge event her i juni https://www.facebook.com/events/174105822754288/

Løb med Salomon Trail Tour https://www.salomontrailtour.dk/events/event/salomon_nat_trail_dk

fotos: https://www.facebook.com/media/set/edit/a.379923452116753.1073741834.263526940423072/

Tak for deltagelse.

Lone

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular