Nyheder

Søg på hjemmesiden

“Gå til løb” torsdage 19.30-20.30. Man kan godt gå til løb i Hvalsø Løbeklub. Torsdagsholdet er både for nyløbere og let øvede, der gerne vil veksle mellem gang og løb på en omtrent 5 km rute. Og det er også for alle de løbere, der er nysgerrige på at lære lidt mere om løbeteknikker og det at forbedre sit løb gradvist.

For alle gælder det, at glæden ved løbeoplevelsen er bærende - og så kommer både distance- og fartøgning med tiden. Derfor er udgangspunktet det legende og varierede løb i flere tempi. Der vil også være udfordrende fartlege, stabilitet-, styrke- og balanceøvelser i hver træning. Ruterne vil være forskellige - vi kommer ud i både skov, på landevej, lidt trail og andet skiftende underlag.

Jeg skriver på Hvalsø Løbeklubs facebookside forinde, så man kan indstille sig lidt på de forestående strabadser med masser af variation, både i terræn - øvelser og intensitet. Alle følges ad ud og hjem (og ingen står stille undervejs :)).

Jeg har selv løbet i mange år og er certificeret løbetræner v/DGI (med kyndig vejledning fra en inkarneret løber, Allan Zachariasen). En god – men også krævende - start på en ny løbetilværelse, skal man altså være indstillet på :-).

Tilmelding er ikke nødvendigt, men man er meget velkommen til at kontakte mig, hvis der er usikkerhed ift. ”egnethed” (tidligere skader eller lign) eller udstyr eller noget helt tredje. Vi mødes til opvarmning på stykket lige mellem Fakta og Brugsens parkeringspladser, kl. 19.30. Vi er færdige 20.30.

Jeg glæder mig og håber I er med!

Mange venlige hilsener

Mai Klærke Mikkelsen

28259117/Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular