Der findes mange hjemmesider hvor du kan føre dagbog - Denne er simpel - kræver ikke GPS ur - og du kan følge dine kammeraters aktiviteter hvis du har lyst!
Har du ikke været akitv det sidste år sletter jeg dig fra gruppen - din personlige dagbog sker der selvf. ikke noget med

www.motionsdagbog.dk

har jeg haft megen glæde af €¦
Jeg har ført "dagbog", oprettet ruter, styr på mine tider og distancer, hvor slidte er mine sko€¦

Det er jo ikke fordi jeg bliver verdensmester af at føre dagbog, men jeg synes det er sjovt at se tilbage på mine løb, - hvor meget løb jeg egentlig i efteråret osv. Så også for alle jer nye: start nu det er sjovt at se tilbage på starten siden hen og følge med i hvor meget bedre I er blevet€¦

Helt praktisk starter du på forsiden: www.motionsdagbog.dk

logger dig på med brugernavn og password som du selv bestemmer: så er du inde i dagbogen.

Her kikker du op i øverst linie: går ind i dagbog og vælger motionsdagbog: anfører dato - tid - og antal meter du har løbet.

Det gør du så hver gang du har været af sted. Og mere behøver du ikke i starten.

Jeg har så i "ruter" (også i øverste overskriftslinie) lagt de fleste af de ruter ind jeg er vant til at løbe.

Jeg har i "sko" (også øverste overskriftsline) noteret de to par løbesko jeg har i gang (tidligere var det jo kun et par) - så ved jeg hvor længe og hvor meget jeg har løbet i dem. Om det er noget pjat, når jeg tror de skal skiftes€¦ det ene par har jeg løbet 854 km i så det ryger over på de korte ture. Det andet er friske med kun 187 km.

Når du efterhånden har løbet nogen tid og ført notater så kan man more sig med at gå ind i "statistik" og se at jeg f.eks. de sidste 90 dage har løbet mellem 8 og 52 km om ugen. Jeg kan gå ind under "ruter" at jeg har f.eks. løbet 10 km€™eren i Hvalsø på mellem 57 min. og 1 time og 2 min.- og selvfølgelig er der styr på min hurtigste tid på alle ruterne.
Du kan når du er inde på din side under "dagbog" finde "indstillinger" og så afkrydse autologin så er du straks på din egen side uden password mm
Jeg har oprettet en gruppe - der originalt nok hedder Hvalsø Løbeklub med password Hvalsø. Tilmeld dig hvis du har lyst.:

Gå ind under "grupper" i overskriftslinien, tryk på "opret/tilmeld gruppe" herefter nederst på denne side tilmelder du dig med navn Hvalsø Løbeklub og password Hvalsø


Du kan se alle tilmeldte i gruppens dagbøger: I overskriftslinien, - det hvide "rullefelt" er tilmeldte dagbøger offentlige.

Når du vil se hvad gruppens medlemmersamlethar bedrevet går du ind under "statistik" i overskriftslinien og vælger "Grupper" og så vælger du hvilken periode du vil se statistik over.


Der er flere muligheder og vægtdagbog osv. andre sportsgrene. Dem har jeg ikke udnyttet.


Har du brug for hjælp så kontakt mig
Gitte

PS. Vil man gemme en kopi af data fra motionsdagbogen:

Karoline: "Det ser ikke kønt ud, men man har data, hvis Motionsdagbog.dk går helt ned...."

1. Hæng med musen over "Dagbog" i top menuentilvenstre - vælg "Eksport"
2. Vælg "Microsoft Excel" og tryk ok (Har man popups blokeret skal "Ctrl" knappen holdes nede, mens man trykker på "ok")
3. Vælg "Gem" og vælg placering (Dagbogen overføres nu i en zippet fil til computeren)
4. Excelfilen pakkes ud på vanlig vis og kan nu bruges som backup. En decideret sikkerhedskopi er det ikke, da den ikke kan overføres til dagbogen igen. Det skulle dog heller ikke være nødvendigt ifølge administratoren på Dourun, som har siden Mortinsdagbog.dk.