Nyheder

Søg på hjemmesiden

Referat


Tak til alle for energi og input der giver håb for fremtiden. Tak til Majbritt og Erling for god mad.

Tilstede: Janni Høgh, Hanne List, Yvonne, Pia C, Charlotte N, Majbritt, Erling, Bent, Malene A, Jes, Bente, NJAskirk, Mai Klærke, Lars og Gitte V.

  1. Stemmetæller: Lars V
  2. Dirigent: Lars V
  3. Formandens beretning godkendt
  4. Regnskab TAK TIL HELLE FOR SUPER TJEKKET REGNSKAB, godkendes
   p.t. kassebeholdning på + 30.000. Et lille overskud på ca. 2000 i dette år.
  5. Indkomne forslag:
   Jes: 24 timersløb –skal vi gå med på Stafet for livet? Sammensætte vores eget løb og evt. sende støtte til Borrevejle? Jes og Pia C går videre med projektet
   Malene: skal vi mødes den 3. fredag kl. 17 hver måned på Novaa til en fyraftensøl?
  6. Se pkt. 4 stort set uændret fra sidste år
  7. Gitte stopper om et år som formand, men stadig aktiv og hjælper ved arrangementer. Startskuddet til noget nyt.
  8. Bestyrelsen: UDVIDES MED MAI, CHARLOTTE OG JES OG DET BESLUTTES AT BESTYRELSEN SKAL VÆRE AKTIV. GV indkalder. Kristian, Eva, Bent fortsætter. Yvonne og NJAskirk suppl.
   Mai og Jes har bl.a. idéer om lys på stier til aftenløb mm.
  9. Pia fortsætter som revisor.
  10. Mai har ca. 20 deltager på hvert hold, så nærmer sig ca 40 hver gang. Mai glæder sig til at fortsætte. Flere kommer efterhånden også på søndagsholdet. Så dejligt.
   Mai – holdet afslutter Kr. Himmelfartsdag med løb i skoven. Majbritt med flere hjælper med at lave en fest. Husk også vi er mange der tager til Alt for Damerne søndag den 7. juni.
  11. Nytårsløbet. Finpudse detaljer. Det fungerer super fint. Dejligt med god lyd. Vi kan godt rumme 700 deltagere. Vi har opdelt starten på 5/10 km. Kransekagefolkene bager 100 ekstra… P-folkene finder pladsen. (Tlf /walkie ? til p folk? ) Nye affaldsbeholdere der passer i str. NJA og Lone køber I 4 stk.?
   Arrangementet skal løbe rundt så med musik og dyre medaljer må prisen evt. stige 5 kr.
  12. Cannonball. God opbakning. Gitte træder fra og Charlotte får depotet ned til sig. Mange deltagere – endda lidt stigende og næste gang er det Charlottes #100- vi kommer!
  13. Skovløberen. Dejligt løb. Stagnerende deltagerantal. KHIF med på holdet. Der kommer en del udskiftning om 3 år bl.a. Gitte stopper. Hvis løbet skal fortsætte skal nye friske kræfter på.
   Vi vender tilbage til spisehuset eller Novaa næste år til fællesspisning bagefter. Lars takker for de mange stabile hjælpere. Bente P: det er en fornøjelse at være hjælper. Majbritt og Yvonne kan ikke flyttes fra højen-
  14. Jeannie arrangerer rundvisning på Åstrup. Løbeklubben støtter. Gitte vender med bestyrelsen hver gang der søges tilskud til event.
  15. Vinterhalv: Helle arrangerer i år. Men hvis hun fortsat er skadet skal der ny arrangør til i 2021. Mandagsløb Jes, Majbritt og NJA er ved at etablere mandagsintervaller omkring skolesøen. Der kommer mere når arrangementet har fundet sin form. Sommerløb: måske vil Simon arrangere i år – mere følger.
  16. Evt. Nyhedsbreve: kom når der er nyt – også bare en enkelt nyhed/aktiviteter/begivenheder… og ikke bare automatisk hver måned. Send til Pia eller mig så aftaler vi videre med Karoline, som er den praktiske.
   Løb vi løber – giv Pia besked til inspiration og samkørsel.  

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular