Nyheder

Søg på hjemmesiden

Så er vi klar til Hvalsø Løbeklubs Corona-venlige-nytårsløb: "The Mystical Magical Tour 2020"

Det er et nytårsløb for Hvalsø Løbeklubs aktive løbere - på ruter i skoven omkring Avnstrup - om formiddagen den 31/12-2020.

Tilmelding er lukket nu og vi har lavet 7 hold med hver deres holdleder.

Løbet er et løb i grupper af max. 10 deltagere. Der er et begrænset antal pladser, så vi har desværre kun kunne imødekomme tilmeldinger fra Hvalsø Løbeklubs aktive løbere - ikke familier og løbere fra andre klubber. Det satser og håber vi på at kunne igen den 31/12 i 2021!

Holdlederne er markeret med gul i hver gruppe: de møder jer ved gruppens startsted på det skrevne tidspunkt (SE ØVERST I SKEMAET NEDENFOR) og har lidt informationer med til jer, samt lidt forsvarligt pakket godt til ganen efter endt løb.

Hold 29.12B

Vi glæder os til at løbe sammen; i grupper hver for sig. Og understreger at - foruden henstilling til alle gældende forholdsregler om afstand, hygiejne, forsamling og retningslinjer ift udendørs idræt - nytårshatte og udklædning er selvfølgelig velkomment!


For alle andre løbere - familier og jer fra andre klubber - vi ses forhåbentlig den 31.12.2021.

Rigtig godt nytår!

 

 

 

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular