Foråret er endnu ikke kommet til Danmark, men ligegyldigt om foråret kommer tidligt eller sent, kan du godt gøre dig klar til årets mandagsudflugter, der starte ved Kirke Såby den 14. marts.
 
Næsten hver mandag kl. 17:00 hen over sæsonen, vil der være nye ruter.  Ruterne vil mest være indenfor Lejre kommune, men der vil også forekomme ruter udenfor.
Der vil blive løbet på stier, grus og skovveje. Asfalt vil som regel forekomme på ruterne, men vil være minimeret mest muligt. På et par af ruterne vil korte ”off trail” passager kunne forekomme.

Tilmeldte vil modtage en info mail om mandagens rute, senest dagen før.
 
Udflugter - I flere hastigheder.
For at kunne være med, skal man kunne løbe:
10 km med 6 min/km
Eller 8 km med 7 min/km
Eller gå 6 km på 1 time i rask trav.
 
Ca. 10 km. Her vil der være guider hver gang, enten Tom, Carsten, Lars, Per eller Niels Jørgen.
Ca. 8 km. Her kræver det at der er en eller flere der melder sig til at guide efter et kort. Det aftales mellem de tilmeldte, om der løbes i denne gruppe.
Ca. 6 km.  Her kræver det at der er en eller flere der melder sig til at guide efter et kort. Det aftales mellem de tilmeldte, om der traves i denne gruppe.
 
Hvis du ikke allerede er tilmeldt og derfor har modtaget en opstartsmail i denne uge, men gerne vil tage med på udflugt, skal du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
I mailen skal du skrive hvilken eller hvilke gruppe(r) du gerne vil have info om aktivitet.
 
Pinseløb.
Igen i år løbes der 16 km Pinseløb mandag den 16. maj, med start fra Munkholmbroen. Jagtstartens første starttid bliver kl. 9:00. I år vil der være lidt mere kaffe og kage end sidste år, så det er ikke en undskyldning, for ikke at deltage. Mere info senere.
 
Vi ses i farten
Niels Jørgen