Tips

Søg på hjemmesiden

Tanker fra ”nogle af de nye” fra Team Sofus

sofus

Hvem finder dog på at begynde at løbe i en vinterkold- og mørk skov i januar, hvor man måske egentlig har mest lyst til at sidde med en god bog foran brændeovnen? Det gør en flok friske folk – anført af førerhunden Sofus – der alle gerne vil i gang med at løbe igen, og som så Lone og Kitts opstartshold som en oplagt mulighed. Skader og svigtende motivation: Kom an! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Og det er ikke for sjov! Ud over at skulle have konditallet op og benene i gang, bliver vi jævnligt testet i vores navigationskompetencer, når Lone frejdigt råber: ”Vi drejer mod nord næste gang”! Ja tak, det gør vi da så bare… Når vi bliver sluppet fri og selv skal finde vej, håber vi, at vi har erhvervet os begyndermærket i at finde rundt i den enormt store skov med de mærkværdige stednavne som ”Læsserampen” og ”Alabast”, i at udpege de fire verdenshjørner i en ruf og i at vurdere, hvornår det er nødvendigt med spikes på de vinterglatte stier.

Som nye i Hvalsø Løbeklub oplevede vi allerede fra vores første lørdag i skoven rusen ved kombinationen af naturoplevelse, en krop der arbejder og ikke mindst det sociale. Hele tre ting på én gang! Og forhåbningen om en dag at kunne følges med alle jer andre i fuld firspring ud i skoven får os til at holde fast og følge vores præcist tilrettelagte gå- og løbeprogram. Og som prikken over i’et fik vi mulighed for at deltage i det årlige vinterløb i skoven ved Store Merløse. Vi havde naturligvis vores eget program, men vi oplevede hvad det vil sige at være en del af klubben. Perfekt tilrettelagte ruter og ikke mindst en dejlig afslutning i jagthytten med det store kagebord. Altså hvem kan modstå det? Vi bliver jo bare nødt til at fortsætte med at løbe, så vi også kan opleve sommerløbet med det vidt berømmede brunchbord, og så kommer der jo et vinterløb igen…

Man kan godt mærke, at der i Hvalsø Løbeklub både er plads til alle – at det sociale vægtes meget højt – og at man udfordres på sine målsætninger. Hvem siger man ikke kan løbe 10 km? Og hvorfor ikke allerede til efteråret til Skovløberen? Altså, piece of… cake? Det tygger vi lige lidt på, men grænserne rykker sig hele tiden, og med så mange frontløbere, så kan det bestemt ikke udelukkes, at vi halser efter jer derude hen på foråret. Vi ses!

Pia Sørensen og Camilla Ralkov, Hvalsø

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular