Tips

Søg på hjemmesiden

 

Indbydelse til Sommerløb lørdag den 5. august kl. 9.00

Igen i år afholder Hvalsø Løbeklub sommerløb for de, som ikke er på sommerferie, og som har lyst til at deltage i et socialt løb med mulighed for fællesspisning efterfølgende.
Jette og Lars Karlsen inviterer indenfor i haven på Skovridergården midt i Storskoven.

Pos. 3 på kortet.

Du kan tilmelde dig halvmaraton ruten, 15 km rute eller 10 km rute. (5 km kan laves, hvis der er kunder til det) Ruterne vil blive mærket op, og du får et kort udleveret.

Efter løbet er der fællesspisning med brunch, kaffe, juice m.m. Vi håber på det gode vejr. Vi spiser, når alle er i mål – der er ikke mulighed for bad.

Det koster kr. 50, - pr. person, hvis du ønsker at blive til brunch. Du kan sagtens deltage i løbet uden at deltage i fælles spisningen. - MobilePay 61662904 (Lars Vincents) eller overføre til konto Spar Nord reg. nr. 9011 konto 6500774531

Tilmelding og betaling til Gitte V på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oplys, hvilken distance, du vil løbe. Samt om du ønsker at deltage i fællesspisningen. Fortæl også hvis du har lyst til at medbringe en kage – selvom der er brunch på menuen, kan vi sagtens spise kager.

Vi ses i farten                                                  

 

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular