Løbere fra Hvalsø til marathon i efterårsvarmen i Odense. HCA marathon reklamerer med en flad og hurtig rute, men i år var 25 graders varme, høj luftfugtughed og stærkt blandet energi drik med til at gøre forholdene vanskelige for løberne.

Læs løbsberetning skrevet af Eva.

 


Så blev det søndag den 25. september og det var tid til Marathon i Odense. Vi var 8 personer som deltog. 2 på rulleski og 6 på løbeben.Her følger løbeberetningen fra os 6 med løbesko. Mogens skriver beretningen fra Team Vasa.Denne søndag viste sig fra sin smukkeste side vejrmæssigt. Sol, blå himmel og et par og 20 grader. Det er jo et herligt vejr……..men ikke så godt til et marathonløb. De fleste af os, synes det er for varmt til at løbe 42 km. Men det stod ikke i vores magt at lave om på det. Pia og jeg prøvede, men vores evner rakte ikke til det.Tiderne for Hvalsø Løbeklub.Per A. 3.34,08 ( PR. flot klaret.)

Jacob 3.40,35

Susanne 3.41,17

Pia 4.42,11

Eva 4.47,48 ( Fik maveproblemer ved 21 km. Tak til Pia for en heroisk indsats

for at trække mig igennem til 41 km., hvorefter jeg gik det sidste

stykke. Puha, en hård tur. Jeg er dog frisk til et nyt marathon

næste år.)Jane måtte udgå ved 39 km. Fik det skidt omkring 33 km. (maveproblemer), men nåede alligevel ud til de 39 km. Mon ikke også Jane er klar igen næste år.Pias søn Jonas deltog også og kom ind i den flotte tid 3.22,10.Efter løbet fandt vi et sted på græsset, hvor vi spiste vores madpakker. Tak til Jane for hjemmebagte muffins til kaffen, det havde vi alle ærligt fortjent!!!

Vi ses i farten, Eva.